wasn’t life supposed to be more than this?

2011-02-28 / 21:45:16
Träningen gick ju åt helvete, måste verkligen öva upp min dans förmåga för detta kommer inte ta mig långt i livet. Har precis kommit ut från en lång, varm och välbehövlig dusch och nu blir det att gå ner på rummet, slänga sig i sängen och sedan dregla åt adam brody . godnatt

passion, pain & pleasure

2011-02-28 / 18:18:56
Att titta på nya tapeter och färg är nog något av det bästa som finns. Att inreda i allmänhet. Nu har vi äntligen dragit igång projektet med mitt rum och jag ska ha en fondvägg med något diskret ljust mönster, ljust beiga väggar och sedan citatet ut one tree hill på ena väggen. Kommer bli otroligt bra känner jag på mig. 
Godispåsen ska jag nog lämna till pappa eller slänga den för just nu är jag så mätt så jag tror att jag spyr, och jag måste verkligen ta tag i mitt liv. Seriöst, allvarligt talat. Detta funkar inte. 
Nu ska jag repeata harry potter filmen och sedan drar jag iväg på träning! see you when you see me

a party song, the walk of shame

2011-02-28 / 15:55:47
Okej, kan faktiskt erkänna lite att jag saknar thailand. Lite. Saknar värmen, saknar att stoppa ner tårna i sanden..
Förövrigt rullar harry potter på tv rutan & jag har en stor godispåse precis framför näsan, livet leker. Kanske inte det nyttigaste jag kunde hitta på preem men i&med att jag ska ställa mig på step brädan ikväll så gör dte ju inte så mycket.
Nu - packa upp väskorna, skriva lite smått på en kärleks dikt som ska vara inlämnad imorgon och sedan bara ta det lugnt. puss

I'm so deep into this shit that I could taste the earth

2011-02-27 / 18:59:29
Fick precis stånd i självförtroende kurvan av syster. Ibland är du för bra för att vara sann älskade du! 
Erik Hassle spelas för fullt i högtalarna, jag springer runt i pyamas och letar efter iphones och har hittat en. Sedan får vi se om det blir att jag köper den eller inte, brukar vara bra på att locka fram beslutsångesten. Kan berätta att min dag ägnats åt mys, mat och ingenting. Hela dagen. 
Nu plocka fram outfit till morgondagen och sedan hoppa ner i sängen och checka lite av världens bästa serie!

some people fly away to the distance of reality

2011-02-27 / 10:51:44


Godmorgon.
Kommer inta soffläge i några timmar och kolla igenom några oc avsnitt och ha handen långt nerkörd i naturgodispåsen. Jävligt underbart om ni frågar mig. Berättar om gårdagen, planer för dagen och laddar upp de sista bilderna från thailand sen. ha det bättre än bäst

I'll be back tomorrow

2011-02-26 / 23:21:17
Återkommer imorgon, nu är jag så trött så jag orkar knappt stå på benen. godnatt snyggon

genom eld bara för ikväll

2011-02-26 / 12:49:15
Kom precis hem efter en fika hos farmor och har nu intagit datastolen tillsammans med gitarren, som jag saknat dig älskling. Morgonen har spenderats med narnia, packa upp resväskorna och äta mackor. Nu ska jag fixa mig, testa nya foundationen och sedan ta en promenad tillsammans med efterlängtade emma. kyss

I don't care what the people might say about me

2011-02-26 / 08:53:04
Sitter och lyssnar på säkert!, letar efter en syntetsborste och funderar på att klicka hem en cover it all mix från makeupstore. Annars så skrämmer tatueringen skiten ur mig eftersom skorpan håller på att lossna och jag tror att hela tatueringen ska följa med, fyfan säger jag bara. Ska snart bort till kusinerna och hämta två masker i trä som ska få hängas upp på mitt rum sen när det är färdigt, åhh överglad!
Nu - ta av mig morgonrocken, leta upp lite kläder och sedan fråga pappa om vi kan ta en roadtrip!

save me from myself

2011-02-24 / 11:28:36
Om albert hammond jr., 30 seconds to mars och lars winnerbäck skulle komma till festivalen så skulle jag ställa mig upp och skrika högt och stortjuta. I sommar kommer jag dansa till tonerna av oskar linnros, maskinen, white lies, jonossi och hoffmaestro. u n d e r b a r t. Annars? Har sagt hejdå till alla på stranden, var förövrigt nära på att börja gråta pga att jag kommer sakna dem, sedan har jag duschat med en svart bajspåse som accesoar runt handleden och nu käkar jag bilar.
Snart - packa i allt i resväskan och kolla igenom den. Such..

if Cupid's got a gun, then he's shootin

2011-02-24 / 03:12:32
Att vakna av att solen skiner utanför fönstret och sedan ta elsas mode och gå ut på altanen och sätta sig och läsa är nog ett av de bästa sakerna jag gjort under den här resan. Svullnaden under tatueringen har gått ner, jag har precis käkat frukost och ska snart bege mig ner till stranden. Kommer inte kunna bada något idag så känner på mig att jag kommer svettas ihjäl, men det är en annan historia. Får ta vara på sista dagen här så bra som möjligt. Imorgon beger jag mig hem till sverige igen, tragiskt nog. Nej, men jag saknar folket. Drar med mig kameran bort för att ta kort på dem söta thailändarna och min bror issa.
Nu ska jag borsta tänderna och sedan smörja in handleden! kyss

pour a little salt we were never here

2011-02-23 / 16:32:33
Just nu, okej detta är tusende gången jag säger det, är jag världens absolut lyckligaste människa. Kändes som om dem skulle skrapa bort hela huden och jag tror aldrig att jag haft sådan smärta. Men det var värt det. För varje drag med maskinen..

soon enough

2011-02-23 / 12:20:35
Om ungefär en och en halv timme kommer jag ligga med högra handleden under tatueringsmaskinen. Har aldrig skakat såhär mycket i hela mitt liv.. Tänk så gör han fel, tänk så blir allt åt helvete? Då vet jag någon som kommer tjuta sig igenom natten. Well, wish me good luck? kyss

the whole world is moving but I'm standing still

2011-02-22 / 12:20:46
pics från bland annat första kvällen, under vattnet och när älskade pappa dyker.
Springer runt i sovbyxorna, luktar saltvatten & käkar vindruvor. Väldigt härligt faktiskt. & underbar musik i högtalarna tar det hela till toppen! Att dagen har spenderats på stranden är ju inget ovanligt så det kunde ni väl lista ut själva. Har sagt hejdå till syrran & stina, käkat majskolvar och blivit borttappad. Nej men mamma & dem letade efter mig på stranden. Och jag lovar att jag sa till henne att jag skulle dra hem, men hon somnade väl.
Nu ska jag lyssna lite på lee gotvik och sedan hoppa in i duschen. Ser fram imot hårinpackning, ansiktsmask och peeling! kyss

time will tell if she'll break him once again

2011-02-21 / 17:33:48
Ja, som ni ser så blir det inte mycket egobilder. Men ska försöka klämma in någon, eller låta någon ta lite kort på mig. För har verkligen inga..
Dagens luft har dragits igenom en snorkel i några av de klaraste vatten. Helt fantastiskt, om det inte vore för min fiskfobi och det eviga stickandet på kroppen. Vattendjuren här nere släpper ut något som känns som små nålar som stöter imot skinnet. Vissa gör riktigt ont. 
Tog en longtailbåt ut till en ö idag & snorklade och sedan till banana beach för att äta och ännu mer snorkling. Jag klagar defenitivt inte. Annars så har jag precis gjort stan tillsammans med stina & sandra och fick med mig en vas, rökelser och ett par byxor hem. Kommer leva i byxorna nu känner jag på mig. Sjukt sköna och sjukt snygga.
Nu ska jag borsta tänderna och sedan hoppa ner i sängen. godnatt

she finally made all her dreams come true and then she screamed - oh no, this ain't paradice.

2011-02-20 / 17:25:26
En tshirt med text, DKNY parfym, orange klocka, korallfärgat läppstift, fjäderöronhängen ett i fasanfjäder och en med orange, brun bikini, två klänningar och två par converse. Hade sån beslutsångest angående skorna så fick bli ett par låga vita och sedan ett par låga svarta i skinn. Jag vet att jag nämner det här ofta, men även nu är jag världens lyckligaste. Tack mamma! ♥
Ja, som ni ser så hittade jag överdrivet mycket fina grejer i patong. Men jag är inte klar med listan, har bara prickat av 4 grejer av 14 så blir att leta mer imorgon på stranden eller i stan. Nu ska jag bädda ner mig i sängen men först så kanske jag ska beställa lite grejer från JFR. godnatt

all for you

2011-02-20 / 10:48:04

Förrästen, den här byxdressen som kommer ut i vår från fashion against aids för hm är ju hur jäkla snygg som helst! Den kommer lätt få göra plånboken några 100 lappar fattigare och flytta in i min garderob. u n d e r b a r t


color bomb!

2011-02-20 / 10:28:18
1# monki 2# bikbok 3# brownsfashion.com 5# net-a-porter.com 6# converse 7# bikbok 8# shopmrsh.com 9# mac
Ja som ni ser så kan jag inte räkna. Glömde visst fyran..
Har hållt på och pysslat ihop ett kollage med trend färger till sommaren. Är riktigt sugen på 1, 2, 5, 7 & 3. Ja nästan allt. Annars? Ytterligare en halv dag på stranden är avgjord, en dusch på 45 minuter varav 30 av dem gick åt att raka benen och nu ska jag alldeles strax börja fixa mig inför kvällen som kommer ägnas åt stan i patong. Har skrivit upp en hel lista på vad jag ska försöka få med mig hem. Och lång kan jag inte ljuga om att den inte är, haha.
Fick förövrigt med mig en lila tygväska hem igår när vi skulle hem från restaurangen. En grej från the list avcheckad! kyss

I woke up and wish that I was dead

2011-02-19 / 11:38:49
Saknar faktiskt sverige. Saknar att ligga och dra sig länge i sängen om mornarna, kolla på film i pyamasbyxor och bh, att gå ut och gå en runda och se ett vitt landskap, känna doften av persikote som stått och kallnat för länge på rummet, mina fina vänner, oc boxen som står och väntar på mig, pianot och framför allt, kanske det jag längtar mest till - min älskade gitarr. När jag kommer hem så har jag bestämt att vi ska äta stuvade makaroner & köttbullar och sedan ska jag sitta hela natten och bara dra på strängarna och facineras av ljudet. Helt underbart är vad det är.

Har ägnat dagen åt att äta nudlar, steka på stranden, få massage vid vattnet och badat en massa. Stina lovade mig nyss att hon skulle lära mig spela piano och jag är överlycklig!! När jag flyttar hemifrån så ska jag ha en stor, svart flygel som min största inredningsdetalj. Ni vet en sådan som är i twilight? Aja, ni får googla.
Nu ska jag hoppa in i duschen och få bort att saltvatten och sedan klä på mig något snyggt och sedan får vi se om det blir patong ikväll eller inte. Who knows? puss

careful, 'cause you might just get your wish

2011-02-18 / 18:17:53
Min pappa kommer låta mig sova på golvet om jag inte slår ihop datan nu. Tänkte berätta om en riktigt pinsam grej som hänt, men får ta det imorgon. sleep tight

jag ska dansa fastän hjärtat brister

2011-02-17 / 11:38:16
Efter två dagar på en gungande båt mitt ute bland underbara öar, två långa dagar på beachen och två dagars magsjuka samtidigt som båtresan så är jag helt återställd med hjälp av tonvis med tabletter oh vatten. Har inhandlat två par linnen och lite små krimskrams.
Båtresan var verkligen helt fantastisk andra dagen. Första såg jag inte så mycket av eftersom jag befann mig under däck med en påse framför huvudet. Dykt med tub, snorklat, solat och lyssnat på bra musik till solnedgången. Lägger kanske upp bilder senare när jag kommer hem.
Nu - gå ut på marknad och leta efter väska, bikinis och lite ringar eller något annat kul. puss

I'm sick and tierd of being sick and tierd

2011-02-16 / 15:30:49
jo men är det inte typiskt arr jag ska få magsjuka? återkommer imorgon om jag mår bättre. ha det bäst

jag har väntat på ett regn

2011-02-14 / 16:02:02
Jag brukar faktiskt inte bli sjuk. Men jag har en dålig vana av att bli magsjuk när jag befinner mig utanför sveriges gränser. Förra gången jag var i thailand spydde jag som en gris på självaste nyår. Nu mår jag äckligt illa, har huvudvärk och ont i magen. Hade inte förvånat mig om jag börjar spy vilken sekund som helst.
Dagen har ägnats åt att ligga och sova i en oskön solstol, vara sjuk och knarka panodil. Känner mig som om hela vägen hänger på mina axlar.
Nu ska jag fixa iordning tills imorgon då vi ska ut med en privatbåt och dyka med tub. Berättar mer när jag kommer hem. kyss

that kind of love

2011-02-13 / 10:15:49


Godmorgon snyggon.
Strandpromenad med alle, blivit avsugen av fiskar, stekt på stranden, ätit bananasplit i vattenbaren tillsammans med boysen, frossat vattenmelon i mängder och tappat bort min plastskena är vad jag hunnit med än så länge. På tal om det där med avsugningen så var det riktigt jävla kreepy. Man skulle sticka ner fötterna i en vattentank full med fiskar som satte sig som blodiglar på fötterna och åt upp död hud. Fötterna är sjukt lena just nu och det känns as skönt! 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det nog pathong ikväll för lite shopping. Överlycklig är vad jag är.

no sad face here

2011-02-12 / 17:59:37
snygg bild från igår
Bokat tatueringstid, fått massage inne i en mysig bungalow, gjort fransk manikyr och stekt sönder på beachen är vad jag spenderat min lördag med. Har precis kommit in från ännu ett restaurang besök tillsammans med pensionärerna och dem andra. Känns ganska skönt att veta att man fortfarande lever efter den här värmen. Fick med mig ett par pilotglasögon - ray bans hem och för första gången testat irish coffee som var allt annat än gott. Jävligt vidrigt faktiskt.
Nu ska jag prata lite med dem andra och sedan gå och lägga mig. Bilder får ni imorgon eftersom kameran är urladdad. godnatt

ps. världens snyggaste kille jobbar i baren. åhhhhhhh, fy fan säger jag bara..

all the crazy shit we did tonight, those will be the best memories

2011-02-11 / 16:49:57
Har nyss införskaffat mig världens absolut sötaste elefant i trä som ska få bli en stor inredningsdetalj i mitt rum som ska göras om när vi kommer hem. Ja, för den är ju allt annat än liten. 
Kvällen har bestått av restaurang food, promenad, värmeutslag och sand - i mängder. Är inte så mycket kvar av dagen just nu. Ungefär en timme kvar tills vi intar den 12 februari och det känns ganska bra faktiskt.
Nu - gå ut på terassen och joina dem andra pensionärerna och sedan lägga mig och läsa.
sleep tight

thailand tvåtusenelva

2011-02-11 / 10:57:18
efter 4 timmar i bil påväg ner till malmö, 10 timmar på ett flygplan och cirka 9 timmar på en sandstrand så befinner mig just nu i extrem hetta i ett par shorts och en vit spetströja och verkligen njuter av livet. har spenderat dagen på en sandstrand tillsammans med resten av gänget och har påbörjat den sexigaste brännan någonsin - ena armen på halva sidan. det är fan inte många som har det så jag är just nu unik!
nu ska jag dra mig neråt mormors & morfars place och sedan vet jag inte vad som händer. får se vad thailand har att erbjuda idag!

i mina ögon har du inte längre någon makt

2011-02-09 / 20:25:17
Fixat road trips musiken, fikat hos farmor och köpt sofis mode är vad jag hunnit med sen jag skrev sist. Och precis nyss fixat pappas öronljus, åh fy fan så äckligt det är. Nu tänkte vi ringa upp syrran, kolla klart på navy cis och sedan åka och sola solarium. Sedan kommer kvällen spenderas med oc som vanligt. Ställer larmet på klockan 5 för att hinna med en springrunda och sedan fixa mig innan vi åker mot flygplatsen imorgon. Resfeber på högsta nivå. kyss

feeling the moment slip away

2011-02-09 / 15:35:21
Åh, vad jag kommer sakna min underbara klass. Kramkalas blev det i mängder när vi slutade. Ni är fantastiska. Verkligen dunkar evanescence, äter korv och ladda ner musik till en ny skiva eftersom den andra blev helt paj. Inte ovanligt att jag sabbar saker. Kastade min mobil i väggen idag i skolan, så om ungefär 10 minuter ska jag begrava den i soptunnan. Annars? Imorgon drar vi. Långt ifrån vimpelgränd. Långt ifrån hultsfred. Långt ifrån sverige. Och jag måste säga, att det ska bli så jävla skönt att komma ifrån den här hålan. Men eftersom datorn är en stor del av mitt liv, får den följa med och jag kommer blogga från thailand. How awesome?
Nu - stänga på en film och käka panodil

skinny love

2011-02-08 / 21:39:04

De ljuva tonerna från bon iver förgyller just nu min tisdags kväll i min ensamhet med dammsugarn. Ganska skönt faktiskt. Har spenderat min dag i skolan och sedan med jennie. Åhh vad du är bra! ♥ Vi har promenerat, ätit ben & jerry's, kollat på harrypotter och sedan sett a nightmare on elm street. Ganska bra film det där. Men nu ska jag ta tag i packningen, städningen och så ska jag dejta kudden lite senare. Får se om jag vågar sova. Har alltid haft lite sånt där fobi för skräckfilmer, speciellt The grudge. Har fortfarande mardrömmar om henne.. Usch.
godnatt

One two, freddy's coming for you


one of those days

2011-02-08 / 21:07:44
Ingen uppdate. Återkommer imorgon finaste ni.
Resultatet av gårdagen förästen. Jag är mer än nöjd.

I am a vulcano

2011-02-07 / 19:46:00
Drar på träning tillsammans med emma! Åh fy fan så skönt. Uppar sen. puss

you just met somebody new

2011-02-07 / 18:07:03
Vet inte hur många gånger jag sagt det här innan, ett x antal i allafall, men nu är jag fan lycklig! Tandställningen är helt borttagen och jag är super nöjd, fick ett VG på mitt biologiprov och så har jag packat klart allt till thailandsresan på torsdag. Livet verkligen leker. Tatueringen är bestämt, en tvådagars dykarresa är bokad och jag kommer vara kung på kamala beach. Kommer ta över hela stranden. Göra det till mitt eget imperium. Nej, skoja bara.
Nu - checka oc säsong två och göra lite fruktsallad i väntan på att min kära far ska komma hem. kyss

ps. ni får se bilder på resultatet av tänderna imorgon. råkade ju skicka med minneskortet med mamma till oskarshamn

I died so I could haunt you

2011-02-06 / 17:00:24
Konfirmation, nedladdning av musik, filmmys med pappa och öronljus är vad jag underhållit mig med idag. Usch för det sista för det var riktigt vidrigt kan jag ju säga. Annars? Känns just nu som om jag blöder inifrån eller som om någon slår mig riktigt hårt i magen. Blir väl att knarka panodil ikväll. Nu tänkte jag lägga mig i sängen, plugga och sedan se några avsnitt oc. Som vanligt. godnatt

you've lost your heart to a galway girl

2011-02-06 / 10:15:50
Morgonpromenader i soluppgången kan nog vara ett av de bästa sakerna som finns. Bara gå och värma sig i solljuset, tänka klart och se världen genom kamera lincen. Ja, jag klagar verkligen inte. Fantastiskt.
Har precis käkat frulle med mina föräldrar & tänkte snart ta och hoppa in i duschen. Har inte så mycket mer information faktiskt. Inte överhuvudtaget. Lika skönt det. 
Nu - packa. kyss

careful, 'cause you might just get your wish

2011-02-05 / 22:51:38
Promenad, melodifestival, chips, björnbröder, skratt och fula miner tillsammans med jennie & emma. Det är vad kvällen bestått av. Helt okej faktiskt. Nej skoja bara, det var skit bra. Nu ska jag ragga upp en hög med barnfilmer som jag kan kolla på och sedan blir det att dejta kudden. godnatt

I'm your pusher

2011-02-05 / 16:33:38
Lyssnar på olika remix låtar, checkar fejjan och har precis fått mig en favorit låt på gitarren som någon gång under mars månad kommer få spelas in. fejnt. Nu drar jag mig upp till jennies place & ikväll blir det att bänka sig framför melodifestivalen med tjejerna. Sista lördagen vi har tillsammans innan jag drar mig bortåt varmare breddgrader. Kvällen blir vad vi gör den till! puss

I want some more

2011-02-05 / 13:44:55
Att vakna vid klockan halv ett är nog en av de bästa sakerna jag har gjort. Att bara sova bort hela dagen. Att veta att det inte är många timmar kvar tills man ska gå och lägga sig igen. U n d e r b a r t. Har förövrigt inte hunnit med så överdrivet mycket nu. Rengjort ansiktet från gammalt smink, fikat med päronen, faster och hennes man & bara tagit det lugnt. Mitt liv består inte av så mycket just nu. Mest musik, mina underbara vänner, familj, planering, oc, städa, drömma, sova, dricka citronvatten, kolla filmer i lass, leva, bränna ut skivor och låta kameran samla damm på hyllan. Fast det funkar det här också. Det är faktiskt riktigt skönt. Att sluta jäkta, sluta stressa och bara tänka på mig själv.
Nu - plocka iordning på mitt rum, ladda ner limewire så jag kan bränna ut en platta till bilresan på torsdag och sedan gå ut på en långpromenad med mamma. kyss

we will all laugh at gilded butterflies

2011-02-05 / 00:17:48
You didn't care before, so why now? After all these years, when I suddenly started to show you how I really felt.
Just nu vill jag åka bort, långt bort. Känna att jag lever. Verkligen leva. Inse vad det betyder. Skapa nya minnen. Skriva historia. Göra historia. Uppleva världen. Finna nya människor. Bara komma bort ett tag. Från allt.

Annars? Har spenderat kvällen tillsammans med dem finaste vännerna i världen, promenerat fram & tillbaka till preem och sett ytterligare några avsnitt av oc. Kommer kunna inleda säsong två imorgon. Hur fint? Helt galet bra. Sitter just nu och tittar på tatueringar & bara hoppas att det blir något av det. Jag verkligen vill, för det betyder något. Den kommer betyda något. På högra handleden. En text eller en fjäder. Någon utav bilderna här uppe. Beslutsångest i stora last.
Nu ska jag tvätta bort min läppstifts kyss jag har på kinden, bädda ner mig i sängen och somna till världens finaste serie. g o d n a t t

I have been here a thousand times before

2011-02-04 / 18:26:56
Inväntar kycklingsallad, tatueringsbesked & en trip till en annan håla. Men nu - lyssna lite på ljudet av en ostämd gitarr och sedan fixa allt. kyss

you made me feel like a million bucks

2011-02-04 / 16:59:33
Jag tror inte att du förstår hur saknad du är älskade du. Det är tomt utan dej här hemma. Har ingen jag kan bråka med, ingen som blir arg när jag snor hennes kläder, ingen som är allmänt cepe (förutom pappa, men han räknas inte.) och ingen som jag kan ta långa bilresor tillsammans med. Kom hem. Nu. För utan dig är det bara allmänt jobbigt..
Sitter just nu och lyssnar på bra musik, är ensam hemma och skriver med fint folk på msn. Så det ska va. Har spenderat min dag i skolan och sedan drog jag och nattis hem till hennes place och gjorde skrabbelucker. Farligt är bara förnamnet för vad det där är. Nu är jag äckligt mätt, trött och har ingen ork till något.
Nu ska jag ta tag i mitt liv, stänga på oc, göra lite fruktsallad och ägna några timmar åt att dregla åt en av dem snyggaste i världen - adam brody.

du kommer aldrig brinna så igen, min vän.

2011-02-03 / 15:04:14
Det känns bra att veta att jag inte har något mer att plugga tills, förutom fysikprov på tisdag, men annars. Helt underbart. Plus att mitt matteprov gick åt helvete, syslöjden gick åt helvete och dagen har varit allmänt underbart bra med fina killkompisar. Tur att jag har dem. Sitter just nu och checkar ännu ett avsnitt oc och värmer mig under en filt. Bara chill.
Nu - titta klart och sedan hjälpa mamma.

one of us cannot be wrong

2011-02-02 / 20:27:49

lookbook.nu
åh vad sexigt det är när killar vet hur dem ska klä sig.
Kinamat, plugg och glädjeskutt är vad jag ägnat mig åt nu. För det första så ska jag försöka utrota matten när jag blir äldre. För något tråkigare och svårare finns inte. För det andra så blir det hultsfreds festival i sommar och jag är den lyckligaste på jorden. Blir ju 15 i år med så kan gå in utan mina päron och slippa dem totalt. Hur underbart?! Sedan så kan jag dra på mig dem slitna conversen & göra lerdansen utan att behöva åka iväg någonstans. ÖVERGLAD!
Nu - ska fira detta med 100 situps, vatten och säsong 1 av oc.

missed everything daydreaming

2011-02-02 / 15:44:25
något sånt här kanske?
tjosan. Har precis satt mig framför ett nytt avsnitt oc, äter grönsaker och bara tar det lugnt. Väntar just nu på att mamma ska komma hem så att vi kan fira henne eftersom hon fyller år idag och sedan blir det plugg och efter det springrunda med natalie. Gud så underbart skönt. 
Annars? Har aldrig haft så kul i skolan någonsin som idag. Har skrattat mig igenom allt. Både magknip, självgjorda tårar och andra fula saker. Underbar klass jag har.
Nu - kolla klart på oc och sedan spela lite gitarr. kyss

RSS 2.0