I throw my hands up in the air sometimes Saying AYO! Gotta let go!

2010-12-31 / 17:36:36
Beslutsångesten är helt borta och jag känner mig faktiskt jävligt pepp inför kvällen. Men blir det tråkigt så kommer jag lägga mig i närmaste snöhög och tjuta. Fin avslut på det nya året i sådana fall, och jävligt sexig kommer den bli med eftersom jag har grön ögonskugga som kommer rinna ner i hela ansiktet. Ne, men eftersom jag har världens trevligaste sällskap så kan det inte gå mer än fel! 
Ska dra bort till jessica nu en sväng och spendera min tid på sista året tillsammans med henne en stund. Ha det bäst ikväll!
G O T T   N Y T T   J Ä V L A   Å R

I could really use a wish right now

2010-12-31 / 17:26:49
Okej, all beslutsångest är borta. Nu är jag sminkad, håret är fixat och outfiten klar. Känns hur underbart som helst. Men om kvällen slutar i katastrof så kommer jag lägga mig i närmaste snöhög och tjuta sönder & min gröna ögonskugga kommer rinna ner för ansiktet. Mycket sexig avslutning på året. Nu ska jag förfesta med mamma & pappa och invänta att klockan ska slå tio så jag kan sätta mig på bussen & åka mot målilla. Bästa sällskapet med! Hur fint som helst.
G O T T   N Y T T   J Ä V L A   Å R!

well i don't know anything at all and we mean nothing, history, well thank god

2010-12-31 / 13:47:55

bild från förra vintern. ♥
allt med nyår känns så jävla meningslöst. helt överskattat åt helvete alltihopa. funderar på att bara sitta hemma och titta på film & sedan gå ut med några senare ikväll. & inviga mitt nyår på metro på onsdag om det blir att jag pallrar mig dit med brudarna. det hade varit sjuk jävla bra.
Har spenderat min morgon tillsammans med pappa & alice i underlandet, en lång dusch och en riktig jävla tankegång. Haha, han är allt för söt ibland min far. Annars? Nyår ser ut att cepa sönder, jag har inget att ta på mig och jag vetifan vart jag ska va. Åh, blir så jävla förbannad. Nu ska jag iallafall gå ut och hjälpa pappa och sedan får jag se vart kvällen slutar som sagt. kyss

jag trodde kärlek som din var lätt att fånga nu

2010-12-30 / 15:11:12
Jag har noll blogginsperation det är därför samma gamla bilder åker upp på skärmen, samma gamla ord och samma gamla människa syns. Har inte haft framme kameran på flera månader känns det som. Den skulle verkligen behöva dammas av, men jag har inget sug över huvudtaget till någonting. Ska ägna dagen åt filmer i högar, löprunda och sedan duscha. Har haft en helt underbart bra kväll/natt tillsammans med brudarna. Redbull i massor, musik och tårar som skulle kunna fylla hinkar. Behövdes verkligen en sån kväll. Älskar er, ni är mitt ljus i livet. Ni har gjort mig till den jag är idag. Utan er vore jag inte samma person. ♥
Vaknade föresten inatt av att jag var helt ensam på övervåningen och jag höll seriöst på att börja tjuta. Jag är nog den töntigaste människan som finns när det gäller mörker och ensamhet. Plus att emmas köttstycke till hundjävel snarkade bredvid så han skrämde ju skiten ur mig. Benen skakade när jag skulle gå ner för trappan och in i rummet där dem andra sov. Måste fan bli av med min töntighet.
Nu ska jag ta och äta och sedan läsa lite. kyssar

you keep the sunshine, save me the rain

2010-12-29 / 15:06:51

Känns helt sjukt bra att bara springa runt i korta shorts, nyrakade ben & skjorta. Vilken känsla. Om det ändå bara vore sommar, allt skulle vara så sjukt bra då.
Har spenderat morgonen med att springa runt i huset viftandes med en blöt trasa, dricka smothie och bara varit allmänt cepe. Nu ska jag sätta på en bra film, tända brasan och sedan hoppa in i duschen för att ladda inför en kväll med brudarna. Sjukt bra! kyss

it's just the fact, that my pure love has turned to hate when it comes to you

2010-12-28 / 12:47:42

Åhhh! Jag vill ha nununununu!
Helt sjukt bra att bli väckt av en arg mamma vid klockan halv elva på morgonen. Ne, jag får fan aldrig sova ut. Funderar på att gå i ide och vakna i mitten av april någon gång. Hur underbart vore in det?
Bara på tal om annat i några sekunder. Nyrakade ben måste vara något av det härligaste som finns, visst? Och sedan insmörjda i babyolja så att dem blir hur lena som helst. Jag dog där en stund. Bara för informations skull.
Nu ska jag börja fixa mig, testa min nya primer och hoppas på att det funkar och seda ta mitt pick & pack och dra upp till jennie för en dag innehållande two and a half men säsong ett. SJUKT JÄVLA BRA! kyssar

she finally made all her dreams come true and then she screamed - oh no, this ain't paradice.

2010-12-27 / 22:37:28
weheartit.com
Efter en spontan trip till kalmar är jag hemma i hultsfred. Lite underkläder & lite smink rikare blev jag och lite pengar fattigare. Men det är så det ska va! En sjukt bra dag i allafall. Roligare shopping sällskap än jennie får man fan leta efter! Nu ska jag sätta på en bra film och mysa ner mig i soffan & sedan hoppas på att jag somnar. Ska även hålla tummarna på att träningvärken går bort, annars blir det att dra på sig löparskorna imorgon! godnatt

hold my hand

2010-12-27 / 10:37:26
Vaknade idag på morgonen av att larmet ringde vid 7 för att jag & jennie skulle ta tåget till kalmar vid tio. Men det inträffade aldrig. Min trötthet tog nämligen över. Men nu drar vi istället om en och en halv timme. Så måste hinna föna håret, fixa pengar och äta. Usch, hoppas på en bra dag i allafall! kyss

back where I belong, yeah I never felt so strong

2010-12-26 / 17:04:24

Varenda kroppsdel värker, jag fryser och jag är i stort behov av nya kläder. Därför kommer troligtvis jag & jennie ta stora plånboken imorgon och dra oss mot kalmar. Härligt!
Annars? Har spenderat hela dagen på ett par skidor i backen tillsammans med två fina flickor och några fler. Helt underbart bra. Behövdes verkligen. Nu är jag rätt trött i hela benen, har sovit i bilen på vägen hem och ska snart dra mig mot kyrkan för konfirmation. Jävla bajs, vill inte. Vill bädda ner mig i soffan till en bra film och sova. Men får vänta lite extra till när jag kommer hem. 
Nu - duscha

sometimes love comes around

2010-12-25 / 15:35:13
nyår last year
Hemma i hultsfred igen! Har ätit julbord x2, öppnat massa julklappar, odlat russinhänder i jacuzzin och sedan sjungit lite extra för systrarna i bilen på vägen hem. Det är inte varje år som man öppnar julklappar som innehåller blöjor & krya på dej kort. Men det har i allafall varit fantastiskt bra! Fick en massa fint så som pengar, plattång, oscar linnros & daniel adams-rays album, presentkort, kläder, film, grejer till kameran och marilyn mansons självbiografi. Nu ska jag sätta mig och bara ta det lugnt och sedan tänker jag spendera kvällen tillsammans med ida & jennie då vi ska dejta harry potter hoppas jag på. Ska försöka dra med mig jennie hem med så att vi kan se the ring 2 inatt. Helt sjukt bra!
Men först - en lång dusch!

all be can do is keep breathing

2010-12-24 / 10:04:58
Godjul kan jag ju börja med att säga. Shit julafton idag och jag har inte packat ett skit. Måste bland annat springa och packa ner bikinin för jag vet vart jag kommer spendera några timmar - i jacuzzin. Hur härligt? Detta kommer faktiskt bli riktigt bra, har ju min fantastiska familj och släkt. Hoppas på många fina julklappar, och får jag en ny mobil kommer jag vara den lyckligaste människan på denna planet! Men nu måste jag dra & fixa mig och sedan packa in mig själv i bilen och åka mot morbrors stuga. Ha det bäst!

somewhere only we know.

2010-12-23 / 14:29:21



Himla mycket svartvitt känner jag på mig. Men hur fint är det inte med sådana bilder egentligen?
Det känns faktiskt inte som om det är dagen innan julafton. När jag var mindre så var jag ett freak av julen, jag skämtar inte. Jag ville ha tomtar på rummet, en liten julgran vid sängen och på morgonen så kollade jag alltid under sängen om jag hade fått ett tidigare paket. Brukade ofta innehålla en tidning eller nåt.
Men det är inte samma sak längre.
Nu känner man inte den här längtan av någon anledning. Vet ej varför.

Har precis tittat klart på dead scilence med syster och pappa. Hatar att titta på film med gubbjävlen eftersom han bara ska hålla på och skrämmas. Nu blir det att springa och sno en bit av julskinkan och sedan hjälpa den efterblivna far jag har med maten. kyss 


stairway to heaven

2010-12-23 / 11:56:23
Nu film med syster. Uppar sen!

for the first time

2010-12-22 / 18:21:39
Jag har lurat mig själv, för många gånger nu. 
Håkan Hellström ♥
Känns hur fint som helst och veta att det är cirkus 1 dag kvar till julafton. & inatt kommer efterlängtade syster också. Kan det bli mycket bättre? Dagen har ägnats åt datorn. Inte bra alltså. Men skulle nog bara bli sämre om jag gick utanför väggarna. Så bättre att jag stannar inomhus.
Skulle vilja spendera min tid åt tjejerna nu. Ni är så jävla efterlängtade. Saknar ihjäl mig efter er. Klippet på facebook säger mer än ord. Det är helt sjukt vad lycklig jag är med er.
Nu - städa mitt rum & stänga på musik.

en vän med en bil

2010-12-22 / 13:48:40
People say that the bad memories cause the most pain. But actually it’s the good ones that drive you insane.
Sitter just nu & lyssnar på bra musik, borstar tänderna och försöker hitta på något att göra som inte består av tv eller dator. Känns helt underbart att vandra omkring i mysbyxor upp till navlen och en axelbandslös bh till det. Haha, det kanske inte låter skönt. Men tro mig, det är det. Ska nog bli min outfit på julafton. 
Halsen är lite bättre och svullnaden börjar gå ner. Helt underbart bra! Nu - vänta på att mormor och dem ska komma och sedan värma lite te. kyss

one last breath

2010-12-21 / 18:57:19
du måste vara blind
för du kan inte se
när löven faller ner
hur fel jag är.

It's been months and for some reason I just, can't get over us.

2010-12-21 / 12:32:46
Jag vet att det är många weheartit.com bilder. Men kärlek till den hemsidan alltså! ♥
Känner mig just nu lite lyckligare än vad jag gjort någonsin dem här två dagarna. Moster kom precis och lämnade ett paket innehållande - nyponsoppa. Åh, kärlek till henne! Har inte ätit någonting sens söndags så mår illa hela tiden, magen värker och halsen blir bara större & större. Schysst planering någon har gjort så att jag blir sjuk samma vecka som julafton. Men ska försöka att inte gnälla. Jag slipper ju i allafall skolan. Men jag saknar min klass, något otroligt. Emma kommer förbi med mitt betygspapper sen i eftermiddag. Hoppas att det gått bra, annars vet jag någon som kommer vara deprimerad. Nu ska jag springa och hämta några sugrör så att jag kan dricka upp min middag. kyssar

we’re plastic but we'll still have fun

2010-12-20 / 18:26:04
Fysiskt sjuk är vad jag har varit hela dagen idag. Kroppen har pendlat mellan att frysa & svettas hela natten plus att min ena halsmander har svullnat upp, rejält. u s c h vad jag hatar att vara sjuk. Annars? Min feber har sjunkit, jag har hjälpt mamma lite smått med att få upp julgranen och jag sitter just nu, inte alls ovanligt, och spelar lite på gitarren. Nu - lägga mig i sängen och försöka sova eller nåt. Eller stänga på en film och hoppas att jag blir bättre tills imorgon. kyss

I was not really sure enough

2010-12-19 / 15:12:02
weheartit.com
Att vakna upp på en luftmadrass frysandes är nog inte något jag vill göra en gång till. Hatar att frysa. Jag gör det jämt. Hemma, ute, under täcket, framför brasan och under mysiga filtar. Överallt. Men har i allafall haft en mysig natt at jennies place. Film, skräckfilm och massa mys. Helt underbart bra. Annars? Jag sitter just nu med gitarren i famnen och drar lite över strängarna samtidigt som tankarna snurrar hejvilt i skallen. Jag måste verkligen åka till affären och skaffa ett nytt försvarets. Har slaravat bort 7 stycken på två månader tror jag. Inte ok. 
Nu - ringa mormor och fråga ifall hon kan klippa mina toppar i veckan och sedan mys med la familia!

to meet someone like you

2010-12-18 / 17:06:00


now my feet won't touch the ground

2010-12-18 / 13:17:07
Är riktigt sugen på att beställa hem någon av dem. 100 sek styck! Men vet ej. Bankkortet säger nej, så får bli när månadspengen rullat in på kontot i sådana fall! Nu - stänga på en filt och mysa ner mig i soffan och sedan invänta en kväll hos jennie!

I love the rain the most

2010-12-18 / 11:25:19
Trött? jo tack! Vaknade av att min kära kusin väckte mig vid tio och frågade om jag skulle med till backen. Hade jag haft pengar så hade jag mer än gärna satt på mig skidorna. Annars? Sitter just nu och lyssnar på bra musik (klicka på bilden) och dricker citronvatten. Har hört att man får igång matsmältningen mycket bättre av det, så ska se till att dricka ett glad varje morgon. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan joina mormor & morfar och resten av familjen på en fika! love

don’t tell me you’re sorry 'cause you’re not

2010-12-17 / 18:30:17
Har hunnit med att testa syrrans väns plattång nu och resultatet - ultra platt! Åhhh, vad jag vill ha en ny plattång istället för det där skräpet som används varje morgon. Ge mig julafton!
Petter spelas högt i högtalarna & jag sitter just nu och proppar munnen full med apelsin och vatten. Härligthärligt. Ska snart slänga mig i soffan och spendera lite tid med min äskade pappa & sedan bege mig bortåt. kyssar

down with the sickness

2010-12-17 / 15:34:15
weheartit.com
أحبك ♥
Någon mer än jag som hatar att vakna upp efter att man sovit hur skönt som helst & bara drömt svart, och sedan inse att man försovit sig? Idag var just en sådan dag. Öppnade ögonlocken ungefär 15-20 minuter innan skolan började. Så jag fick kuta in till min mor och skrika åt henne att hon skulle skjutsa mig till skolan. Inte lätt när att få kontakt med henne när hon sover med öronproppar. Skolan har förövrigt rullat på mycket bra med mys, julmust och clementiner. Och sedan tre lektioner och en halvtimmes håla på det. Annars? Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fixa på mitt rum.

some of them want to get used by you

we're just the walking dead

2010-12-16 / 21:22:41
Jag, personligen, tyckte att den blev ganska söt.
Har spenderat kvällen tillsammans med apan på bilden, en massa skratt och mycket prat. P.s I love you. Känns helt underbart att få inviga fredag imorgon. Och jag ska spendera den i skolan, hemma & hos finaste i målilla. Mycket bättre kan det inte bli. Min ilska har övergått i både frustration & till något som påminner om glada känslor. Aja, i allafall. Allt är mycket bättre. Nu ska jag göra cirkus gurkus 100 situps och sedan hoppa in i duschen. Hoppas pappa har fixat sänglampan annars vet jag inte vad jag gör. godnatt

money dont change you, it changes the people around you

2010-12-16 / 14:39:05
Sitter just nu & lyssnar på hårdrock, chattar med rasmus och tittar på tv. Mycket fint. Fick förövrigt sluta 1 ½ h tidigare idag. Ännu finare. Som ni märker så är jag skit sur, förbannad och arg. Därför kommer jag avsluta det här inlägget nu. Men hoppas ni har en bättre dag än mig.

I saw your father in the hall, his ghost is living in the walls

2010-12-15 / 21:54:20
Det är helt otroligt hur omänskligt sexig Johnny Depp är. Jag dog faktiskt i några minuter, på riktigt. Bara kolla på honom. Pappa får snart komma med handdukar, för jag dreglar sönder. Inte bara för att han är sjukt jävla fantastiskt snygg i pirates of the caribbean, utan hur snygg är han inte i alice i underlandet? Jag är nog en av få som tycker det. Men herregud säger jag bara. Gift dej med mig?
Sitter just nu och drar plektrummet över strängarna, tänker och dricker vatten. Kvällen har spenderats med jennie, musik & promenad. Helt otroligt bra. Nu ska jag göra några situps, armhävningar och benböj, sedan hoppar jag in i duschen. godnatt

at jennies place!

2010-12-15 / 16:33:10

gamla pics! Love you my women.
Befinner mig just nu at jennies place tillsammans med fin musik, chokladpannkakor och juice. Uppar sedan när jag kommer hem!

the treehouse song

2010-12-14 / 21:28:27
Känner mig just nu riktigt död. Har precis kommit ut ur en väldigt varm dusch efter en mycket behövlig springrunda. Oh herregud, måste börja springa minst fyra gånger i veckan om jag ska få upp min kondition. Detta är inte ok alltså. Nu ska jag ta ett stort citronvatten och sedan lägga mig och lyssna lite på musik. Eller plocka ner gitarren från väggen. Låter lika bra båda två. godnatt

you turned my whole world around

2010-12-14 / 17:59:00
weheartit.com
And all of my friends who think that I'm blessed, They don't know my head is a mess.
No, they don't know who I really am, and they don't know what I've been through, like you do

Tisdag. Låter helt okej i mina öron faktiskt. Exakt en vecka kvar tills jag kan inleda tre
veckors jullov med sovmorgon varenda dag. Hur fint låter inte det? Annars? Dagen har 
spenderats i skolan tillsammans med min störda klass, fått veta slutbetyg i matte & fysik
och sedan inne i en simhall. Nu tänkte jag ta och plocka iordning på mitt rum och sedan ta på mig
joggingskorna och ut på en löprunda. Måste komma igång nu till thailand.. kyssar

trettonde december

2010-12-13 / 18:29:49
weheartit.com
Gitarren är, och kommer alltid vara, min stora kärlek i livet. 
Lucia idag ju. Hur fint är inte det från en skala 1-10? Var & tittade på niorna idag på morgonen, riktigt mysigt faktiskt. Har även gjort en av de vidrigaste sakerna i mitt liv idag - städat i hemkunskapssalen. U S C H säger jag bara. Håller på att spy bara jag tänker på det.. 
Annars? Har spenderat en stund av dagen med emma, promenad & cykeltur hem i kylan. Ifall inte någon kan skaffa mig en riktigt varm tröja snart så lovar jag att jag kommer förfrysa nästa gång jag går utanför dörren. Inte ok. 
nu - träna & duscha.


kärlek

2010-12-12 / 12:39:45



det känns som om det vore omöjligt att älska dig så mycket som jag gör, speciellt efter alla våra bråk som vi har jämt & ständigt. alla tjaffs. men du är en av de två finaste personerna i mitt liv. du är underbar finaste du. kärlek


I have a heart, I swear I do But just not, baby, when it comes to you

2010-12-12 / 11:17:14
Godmorgon. Det är helt sinnessjukt hur jäkla trött man kan vara. Jag är sugen på att lägga mig i sängen igen och bara somna om. Men har konfirmation idag så får försöka pigga upp mig med musik. Nattfotbollen blev väl inte som planerat igår. Eller, det blev faktiskt inget med det över huvudtaget. Min mamma har sina små problem ibland. Så får gå nästa gång. nästa år.. Men annars var kvällen hur fin som helst. Först bandy, frös förövrigt arslet av mig, och sedan hem till k för film. 
Dagen kommer spenderas framför brasan med plugg, te och mys med mamma som har tandvärk. Stackare.. haha ♥ kyss

warm whispers

2010-12-11 / 16:01:11
Sitter just nu bänkad framför datorn och bara väntar på att klockan ska bli tjugoöver fem så att jag, kajsa & jennie kan bege oss till målilla för bandy. Hur fint? Blir även kvar därefteråt. Ännu finare. Nattfotboll ikväll också med jennie! Mycketmycketmycket fint. Kommer somna på lektaren känner jag på mig..
Dagen har spenderats i västervik med julklapps inhandling, shopping och en chokladboll på det mysigaste fiket som jag varit på hittills. Nu ska jag äta och sedan höja musiken i bilen! kyssar

manhattan from the sky

2010-12-10 / 15:36:43
Jag ryser i hela kroppen. Bara tankarna på att det är fredag gör så att varenda litet hårstrå ställer sig upp. Och jag ska spendera denna underbara dag tillsammans med jennie på en pizzeria & med hyrfilm. Låter hur bra som helst i mina öron! Skolan har rullat på finfint med äö prov som gick lite åt helvete känns det som. Tror jag fick godkänt i allafall, huvudsaken. Nu ska jag hoppa in i duschen lite fort och sedan dra mig bortåt europa och träffa jennie. kyssar

I'm still the same person I used to be

2010-12-09 / 21:34:38

och att ge sitt själv en chans

2010-12-09 / 19:26:11

weheartit
Någon mer än jag som är riktigt jävla sugen på sommaren för tillfället?
Är sjukt trött, min mage värker, jag fryser och jag har åtta sidors läsande att se fram imot till mitt prov imorgon. Inte mycket, men när man bara fattar hälften så är det inte kul att bläddra i boken. Men jag håller tummarna, önskar på mitt liv, att det går bra imorgon. För fick reda på nyheter som gjorde mig överlyckligt glad förut, men som jag inte får berätta något om. Men allt hänger på mig. Fanfanfan, vad jag hatar sånt.
Har precis sovit i cirkus 2 h och det känns inte helt skönt att vakna upp av en mamma som hotar med att hälla is innanför tröjan om jag inte sätter mig och pluggar. Men nu ska jag fortsätta, jag ska fan få högre än G! Mohaha.

I never loved nobody fully

2010-12-09 / 16:26:28
Plugget tar över hela min fritid alltså. Skulle helst av allt sitta fint med jullov, julafton, nyår och en iphone just nu. Och ja jag vet, jag är den som har tjatat mest om att inte köpa en touch. Men vad fan, lyssna inte på allt jag babblar om för jag börjar få lite kärlek till den. Instagram kommer bli det första som laddas ner till den om jag någonsin köper en!
Nu ska jag gå tillbaka till böckerna och sedan gräva ner mig & titta på grey's. kyss

tyngdkraften säger nej. men din dragning är större.

2010-12-08 / 20:17:59
http://mangofisk.se/

big girls don't cry

2010-12-08 / 19:22:16


stockholms bild från last year.
Hejsvejs.
Har grävt ner mig i böckerna nu i snart 2 timmar och jag börjar faktiskt komma en lång bit på vägen. Bara ett arbete kvar så är jag färdig med äö'n! Känns hur jäkla skönt som helst. Nu har jag bara ett matteprov & ett geografiprov att se fram imot. 
Annars? Eftermiddagen har spenderats med min sjukt fina jennie och vi har gjort americanska bananpannkakor & spelat fifa 06. Det låter gånger så mycket äckligare än vad det var. Rättare sagt så var det skit gott, haha! 
Men nu ska jag stoppa näsan i engelskapapper, svenskaböcker och geografiböcker en stund till. Hoppas på att kunna få sätta mig och klirra lite på gitarren en stund sen. Känner hur det kliar i fingrarna.. kyssar

för mitt hjärta slåss för det du tror på.

2010-12-07 / 21:24:23
Det var ett tag sen nu. Närmare bestämt ett år. Det är sjukt hur fort tiden går..
Sitter just nu nertryckt i bäddsoffan med en massa filtar & kuddar och tittar på monsters inc samtidigt som jag försöker koncentrera mig på pluggandet. Inte det lättaste som finns när man skrattar som jag vet ej vad. Kärlek till barnfilmer. ♥ Men nu ska jag springa och skriva upp första & andra säsongen av desperate housewives på önskelistan och sedan värma mig en kopp varm oboy. G R E A T

I'm driving one of your cars

2010-12-07 / 18:47:40
weheartit.com
Förlåt för mycket dålig uppdatering kan jag ju börja med att säga.
Dagen har spenderats i skolan tillsammans med fina vänner, dåliga lärare och plugg. Helt enkelt rullat på som en vanlig tisdag ska. Följde med jennie hem after school där vi har proppat munnarna fulla av clementiner, färgat mitt hår och pratat. Är sjukt jäkla nöjd över valet av hårfärg! Med lite röda skiftningar i är den perfekt. Me like! Nu ska jag sätta mig & hårdplugga på äö:n. Håller tummarna på att få mina tre arbeten klara tills fredag. Om inte, kommer mitt betyg sluta i katastrof.. kyss

let's delay our misery

2010-12-06 / 16:55:32
är allmänt upptagen idag så får bli att blogga imorgon istället. ha det bäst

allmänt seg & trött

2010-12-05 / 19:39:29
Rubriken beskriver allt jag känner just nu. Efter att ha spenderat 5 h i vimmerby i kyla, inne i en fullproppad sporthall & sedan tagit en sväng förbi sibylla är jag ganska så slut. Men det har varit hur bra som helst. Förövrigt? Har ett kemiprov imorgon som jag inte ens öppnat boken till. Riktigt smart tjej. Plus att vi har konditionstest imorgon. Ska fråga henne var vi som inte har någon kondition ska ta vägen. Hej-kom-&-hjälp-mig ungefär.
Nu ska jag ta och värme en lussebulle, sätta mig framför brasan & titta igenom morgondagen. godnatt (tror jag)

it was called yellow

2010-12-05 / 12:44:16
Godmorgon. Vilken kväll säger jag bara! Min röst var lite halv väck igårkväll efter allt skrikande på singstar, haha. Actionfilm, mys & slaggning hos ida bestod det hela av. Fantastiskt! Idag kommer jag spendera min söndag i vimmerby där vi ska titta på någon dansuppvisning som meygan var med på tror jag. Great!
Nu - göra iordning mig!

lovelovelovelove

2010-12-04 / 20:40:00

man, you got me burning

2010-12-04 / 17:37:35
Helt sjukt vad härligt det är att för första gången i hela sitt liv äga ett par vinterskor! Har vandrat runt i tygskor i alla år innan så nu inviger jag my new life i mjukt, fluffigt, varmt innehåll. Har precis varit ute på 1,5 h lång promenad med sääw. Jätteskönt faktiskt. Lite kallt bara, men annars var det perfa. Hatar alla äckliga gamla gubbar som ska hålla på & fula sig och göra en massa ljud. Jävla pervon.. Nu ska jag hjälpa mamma att laga lite mat & efter det hoppa in i duschen lite fort för att sedan bege mig bort till ida för en kväll där! kyssar

so I don't know what's real and what's not

2010-12-04 / 14:20:44
save me from the nothing I’ve become.
Har precis kommit hem från en roadtrip till vimmerby där jag inpulsköpte ett par nya skor som inte var i tyg. Ett par varma kängor ungefär. Så nu slipper jag oroa mig för att amputera bort mina tår i vinter. Helt underbart härligt. Annars? Morgonen har bestått av humörsvändningar, prat och fika. Hoppas att jag får en bättre kväll tillsammans med brudarna.
Nu - hoppa in i duschen & sedan ta tummen ur röven och plugga. Måste verkligen. Kemiprov på måndag & matteprov på torsdag. orkar inte

I'm right over here, why can't you see me?

2010-12-03 / 20:31:26
Har duschat, fixat mig och gjort allt som skas. Plugga gör man bara inte på fredagar eller lördagar. Så det får vänta tills söndag. Nu drar jag mig bort mot ida och sedan vidare till pulkabacken tror jag! Vi brukar ha ganska lätt för att ångra oss, så vi får se vad kvällen har att erbjuda. kyssar

and they get so red in the head you think they’re ‘bout to choke

2010-12-03 / 17:29:23
Det var länge sedan min dag har varit så perfekt som den här. Helt underbart, fantastiskt, galet, jävla bra. Skrattat mig igenom allt. Efter skolan spenderade jag några timmar tillsammans med jennie och spelade lite facebook spel & lyssnade på musik. Snart blir det att åka bort till moster där vi ska fira morbror och efter det inviger tjejerna & jag pulkorna i lejonbacken. Ser fram imot att köra över dem! Kameran får nog hänga med, tror jag. haha.
Nu - hoppa in i duschen, fixa mig och sedan plugga lite. uppar sen

all good things come to an end

2010-12-02 / 21:34:00
Vad fan hände? Jag som hade laddat upp en header, bara för stunden tills den andra ploppar upp, försvann helt plötsligt. Hur normalt är det från en skala 1-10? Iallafall så har min kväll spenderats med promenad tillsammans med emma, lånat filmer borta hos calle och skrattat åt adams kommentar angående mina filmval. Nu ska jag sätta mig och hårdplugga och sedan dejtar jag kudden! godnatt

Never opened myself this way. Life is ours, we live it our way

2010-12-02 / 18:39:12

du kan få mig hur lätt som helst

2010-12-02 / 15:58:52


eftersom jag är i desperat behov av sommaren så kommer ännu en pic från the summer of 10'
Alltid samma sak. Jag kommer hem, fryser, rusar runt som en idiot i huset efter filtar & sedan stänger på datorn. Den är som en drog. Helt b beroendeframkallande och jag kan verkligen inte lägga ifrån mig den. Ibland undrar jag vart alla timmarna tar vägen. 
Dagen har rullat på mycket fint med slöjd, äö & matte. Det sista kunde jag mer än gärna skippat. Nu ska jag ta fram hinken och göra mamma glad genom att städa av huset lite! Hoppas på en shopping trip i kalmar till helgen, tror att det kan vara avgörande om jag städar! Ikväll vet jag inte vad som händer. Drar nog på mig joggingskorna även att termometern visar 10- ute. Hoppas att sommaren kommer snart, väldigt snart. kyssar

Go ’way from my window, leave at your own chosen speed

2010-12-01 / 20:31:25
Detta är vad jag sysselsätter mig med just nu + en lussebulle. Istället för dagens träning spenderade jag ytterligare två timmar av mitt liv på gården, spelade in en refräng och sedan stack hem till det varma. Minus 17 grader är det utanför väggarna och jag är ypperligt glad över att jag har ett hem att komma till! Nu ska jag ta tummen ur röven genom att plocka fram boken. Ger mig fan på att läsa ut den idag! Plus tre andra so-grejer. skjut mig..

I’m not the one you want, babe
I’m not the one you need
You say you’re lookin’ for someone
Never weak but always strong
To protect you an’ defend you
Whether you are right or wrong
Someone to open each and every door
But it ain’t me, babe
No, no, no, it ain’t me, babe
It ain’t me you’re lookin’ for, babe

don't look back in anger

2010-12-01 / 17:21:19

you said it's too late to apologize

2010-12-01 / 16:00:53
weheartit.com
Efter att ha varit hemma i cirka 30 minuter börjar fötterna äntligen tina upp. Termometern visar -14 grader ute och den jävlen som önskade snö & kallt kommer det inte sluta lyckligt med. Fick gå tre kilometer i enbart långbyxor, linne, t-shirt och jacka. Och en halsduk full med snö på det. Det var inte många delar i kroppen som jag hade någon känsel i. Kommer spendera hela min dag inomhus med boken, framför brasan och med te. Helt jäkla toppen. Och sedan träning ikväll på det! Fantastiskt bra. Nu ska jag ta tag i mitt liv och bläddra igenom pappersarket och trycka ner mig i tonvis med filtar. kyss


RSS 2.0